Søk

Antibac®

banner

"Originalen siden 1922"

KiiltoClean AS (tidl. Antibac AS) produserer hygieneløsninger til det nordiske markedet, og er markedsleder på desinfeksjon i Norge. Antibacs historie strekker seg helt tilbake til 1922 da Vinmonopolet ble etablert og leverte desinfeksjon som ble kalt A- og B-sprit. Antibac har lange tradisjoner som ledende aktør innen desinfeksjon til helsevesenet i Norge, og har utviklet en unik kompetanse på dette feltet. For Antibac står kvalitetssikring og ansvarlighet alltid i fokus og det stilles høye krav til produksjon og råvarer.

Antibac leveres i brukervennlig design og i en rekke ulike forpakninger og størrelser. Produktporteføljen er tilpasset de fleste behov og bruksområder, slik at alle enkelt kan innføre gode, forebyggende hygienerutiner. Her finner du vårt standard sortiment, men har du andre ønsker eller behov ta kontakt med tevje@officeaid.no så finner vi sammen det du ønsker deg!

Hvordan virker Antibac?

Antibac desinfeksjon er utviklet for å drepe flest mulig bakterier, virus og sopp, samtidig som den skal skåne huden mest mulig.

Desinfeksjonsvæsken virker ved å ødelegge mikrobeproteinene. Antobacs laboratorium har forsket frem en sammensetning av alkoholer som også gir huden fuktighet uten at hendene virker ”klebrige”. Konsistensen gjør væsken lett å gni inn, og den når ned i alle furer og hudlinjer. Den unike sammensetningen gjør Antibac-serien effektiv og behagelig å bruke, et direkte resultat laboratoriets forskning på effekten av ulike alkoholsammensetninger.

Antibac hånddesinfeksjon er dermatologisk testet, det vil si at den ikke gir allergiske reaksjoner eller andre former for hudirritasjoner.

Antibac-produktene har et alkoholinnhold på 70 % vol – 95 % vol, er etanolbasert og lukter mindre i forhold til mange andre desinfeksjonsmidler som  er basert på n-propanol/isopropanol, f.eks. Alkoholbasert desinfeksjon gir heller ikke resistente bakterier.

Virkeområde
Antibac-serien virker mot grampositive og gramnegative vegetative bakterier, inkludert MRSA, VRE, mykobakterier (tuberkel), sopp og ulike kappekledte virus (HIV, influensavirus, Hepatitt B og C, Corona [SARS] etc.). Produktene har et bredt antibakterielt virkefelt, og mikroorganismene drepes i løpet av 30 (Antibac hånddesinfeksjon) og 60 sekunder (Antibac overflatedesinfeksjon).

 

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Antibac Hånddesinfeksjon Våtservietter 85%, enk. pk - eske a 250 stk

Hånddesinfeksjon våtservietter 85 % - eske à 250 stk, enk. pk #600901
kr 1 095,00
banner
banner
Filters
Sort
display