Søk
banner

Backapp Smart Black Grey, ALCANTARA, Anthracite, Black ball - demostol

Beklager - dette produktet er ikke lenger tilgjengelig

Backapp Smart Black Grey, Alc. Anthracite, Black ball - 1008A-B-1-6422
banner
Produsent: Backapp
Tilgjengelighet: På lager
SKU: 7310-01-BK
Leveringstid: 1-2 dager
  • Det er enkelt å oppgradere Backapp slik at den blir mer flyttbar. Det er bare å sette Backapp Smart oppå hjulene. Du beholder komforten i det opprinnelige designet, samtidig som du får fordelen av mer bevegelighet.

kr 7 686,25
kr 5 798,75
decrease increase
Demostoler
 
OfficeAid har stor fokus på de fantastiske stolene fra Backapp. Som Norges mestselgende enkeltleverandør, har vi til enhver tid har mange stoler i sirkulasjon. Noen står på utstilling, noen er på prøve hos kunder, og noen er i demokolleksjonen til våre terapeuter og ergonomer. Vi har da som du skjønner mange stoler i omløp, i tillegg til de vi selger nye rett fra lager. Vi vil at alle som får stoler fra oss, skal oppleve å få helt nye stoler, og derfor selger vi fortløpende også våre stoler som ikke er eske-nye. Dette igjen gjør at alle de som handler vår demostoler til redusert pris opplever at de får stoler som er  som nye  - Vi får ofte spørsmålet, er denne virkelig vært i bruk? Er ikke stolen vi har tilgjengelig for deg "som ny", står det beskrevet i annonsen i nettbutikken vår. Så er du ute etter å raskt få levert en  som ny Backapp-stol , har du muligheten til å gjøre en meget god handel her.


 
På BackApp Smart (Back App 2.0) sitter du med føttene på en fotplate polstret med et mykt dempemateriale. Sammen med bevegelsene som oppstår når du balanserer på den sentrale kula, fører dette til den gode komfortable følelsen du opplever mens du sitter. Det er en stol som gir deg noe ekstra.

SE VÅRT UTVALG

Dokumentasjonen viser at når du sitter på Back App er det mindre krevende å sitte med riktig holdning, enn når du sitter på en ordinær kontorstol. Når du beveger deg trenes musklene som støtter ryggsøylen. Bevegelsen for å finne balansen kommer rett og slett fordi du sitter på Back App.
 

Tekniske spesifikasjoner

• Rammen er laget av 99,9 % resirkulert trykkstøpt aluminium og fås i sølvgrå, gråsvart og polert finish.
• Røret har en påsveist kule som kan justeres for å kontrollere stolens skråstilling.
• En grønn og rød vippindikator er integrert i røret.
• Et rør i NBR-skum er festet til basen med dobbeltsidig teip som øker vedheftelsen ved bruk.
• Én universell løftehøyde. Se tegning for dimensjoner.
• Setet er avrundet og har en forhøyning i midten for å redusere trykket mot perineum. 
 
 

Søkeord;   Balanse, stol, rød, kule, ball, backapp

 
banner
banner
Filters
Sort
display