Søk
banner

Desinf. Wipes 14x16cm, 70% etanol (50 stk)

Manikin Wipes inneholder 70% etanol (ethyl alkohol) og er pakket som en praktisk engangsserviett.
Størrelse
50 servietter i esken
Tilgjengelighet: 6 på lager
SKU: 3002-39-2
Leveringstid: 1-2 dager
kr 311,25
kr 186,25
Fri frakt
decrease increase

Muligens markedets beste dessinfiserende serviett? Det er ihvertfall vårt beste alternativ til desinfisering av utstyr, og hender - der du er når du trenger det.

Spritservietter 14 x 16 cm – singelpakkede servietter for engangsbruk – desinfisering av hud, mellomstore flater, kontorutstyr, tastatur, bilratt osv.
Flere spritservietter på markedet er "rasket-sammen" for å imøtekomme pandemien vi står i. Noen svir på hendene, andre fjerner neglelakk og tekst på tastaturet. Denne serveitten er nøye prøvet, med en perfekt kombinasjon av både væske type og mengde i rett serviett - ikke for tørr ikke for våt. Tilstrekklig med sprit 70 %, som gjør at det ikke fordamper i hendene dine mens du tørker av det du ønsker å "nullstille". Disse desinfiserende våtserviettene blir i utgangspunktet benyttet for å forhindre spredning av mulige smittestoffer mellom personer som trener HLR på treningsdukker, men de kan også brukes til overflate desinfisering for å bekjempe bakterier og virus. 

Koronaviruset har vist seg å kunne smitte blant annet gjennom indirekte kontakt som når viruset har blitt overført til inventar, gjenstander eller kontaktflater. Disse desinfiserende våtserviettene blir i utgangspunktet benyttet for å forhindre spredning av mulige smittestoffer mellom personer som trener HLR på treningsdukker, men de kan også brukes til overflate desinfisering for å bekjempe bakterier og virus.

Manikin Wipes inneholder 70% etanol (ethyl alkohol) og er pakket som en praktisk engangsserviett. 

Serviettens mål utbrettet er 14 x 16cm

En eske inneholder 50 stk  servietter for engangsbruk.

MERK: Ved bruk du må teste på et lite område først, da vi ikke kan garantere for resultatet på alle flater og bruksområder.

Søkeord: antibakk, antibac, håndrens, desinfeksjon, corona, virus, korona, håndsprit, antibateriell, sprit, antibac servietter 

Produktetiketter
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også

Spray Hånddesinf. 85% etanol

VOVI Clean Hånddesinfeksjon Væske 50ml Dreper bakterier, virus og sopp. Alkoholbasert hånddesinfeksjons væske. Med glyserin.
kr 36,25 kr 30,00

Små Sprit-pads 3x6cm desinf.,75% isopropyl (esk a 50 servietter)

Perfekt til kaffemaskinen og alle andre steder "alle" berører
kr 123,75 kr 23,75

Daylight LED Slimline 3 Table Base

Sokkel til Daylight LED Slimline 3
kr 1 186,25 kr 748,75

Daylight LED Slimline 3

2 års garanti
kr 4 561,25 kr 2 998,75
banner
banner
Filters
Sort
display