Søk

ERGOSITTER

ERGOSITTER RYGGREHAB | MYBACK STOLEN | RYGGSTOLEN

Smerter det i ryggen når du sitter? – Da er Ergositter ryggrehab din redning - Stolen for deg med skiveprolaps!

Lindrer og forebygger ryggvondt Ergositter ryggrehab er en pattentert lønsing hvor du kan sitte uten å belaste ryggen. En prisvinnende ergonomisk løsning "Backrefresh seating system" både lindrer og rehabiliterer din vonde rygg. Hvor enn utrolig det høres ut, så har Ergositter løst sitteutfordringen for nær alle som har vondt i ryggen. Ikke bare greier du å sitte, du gir i tillegg den vonde ryggen din avlastning og hvile mens du jobber. "Ergositter Backrefresh seating system" lindrer, avlaster og forebygger vond rygg. Ergositter ryggrehab sine unike løsninger leveres i kontorstolene Ergositter Myback, Ergositter X-Sense, og i Sitt & Stå stolene Myback ergonomic og Myback Mesh. I tillegg leveres Ergositter Myback sitteputene Home & Office og Travel, som er enkle, fleksible og utrolig avlastende sitteputer.

Hvordan er det mulig? Ergositters patenterte funksjon WO-BPS – enkelt forklart. Du kan sitte uten belastning på ryggsøylen ved at presset på rygsøyle og bekken opphører. Dette oppnås i hovedsak ved at du sitter avlastet på en todelt og leddet sittepute. Den bakre delen av stolsetet kan stegløst senkes. Når bakre del av stolsetet senkes opphører umiddelbart belastning på bekken og ryggsøyle. Dette fører til at du umiddelbart opplever en befriende smertelindring, en følelse av at ryggen henger vektløst. Det som skjer er at ryggen strekkes slik at avstanden mellom ryggvirvlene øker hvorpå trykket på følsomme skiver og ligamenter minsker.

 

 

 

Hvem har glede av Ergositter ryggrehab? Har du utfordringer med skiveutglidning, isjias, prolaps i korsryggen, halebeinssmerter, muskelsmerter, betennelser,  lumbago, skoliose eller annen ryggvondt, kan vi nær garantere at dette er løsningen som gir deg en mulighet til igjen å sitte. Sitte på kontoret, i møter, i bilen og hjemme ved midagsbordet. Ikke bare får du muligheten til å sitte smertefritt, du vil i tillegg oppleve smertelindring og rehabilitering når du gjør det.

Vil Ergositter ryggrehab passe meg? Ergositter Myback stolene er justarbare slik at de skal passe til alle. Kontorstolene leveres komplett med alle innstillinger. Vinkeljusterbart sete med det todelte WO-BPS setet, synkromekansinme med sittedybdejustering, justerbar korsryggstøtte, sittehøydejustering,  justerbare armlener og regulerbar nakkestøtte. 

Er dette dokumentert? Uavhengige forsknings og pasientstudier har påvist hvor effektiv "Backrefresh seating system" reduserer belastning på ryggens mellomvirvelskiver og muskulatur, samtidig som ryggens naturlige kurve opprettholdes. Dette leder igjen til mindre belastning  leddene og det minsker smerte og ubehag. Studier rundt Ergositter Myback stolens helsebringende egenskaper er gjort både i Sverige ved og RIC, Chalmers og i USA ved NIOSH, som som tilsvarer Arbeidstilsynet.

 

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Ergositter X-Sense

Ergositter X-Sense 2104
kr 22 375,00
banner
banner
Filters
Sort
display