Søk

Ergositter Sportback Travel Bil og Reise SETEPUTE

Farge
Sort
banner
Tilgjengelighet: 1 på lager
SKU: 7120-06-2
Leveringstid: 1-2 dager
kr 2 495,00
30 dagers Åpent Kjøp – fri frakt!
decrease increase

Ergositter Sportback Travel  Bil og Reise SETEPUTE

Til bruk i det setet du til enhver tid har behov for å sitte i. I bilen, på toget, på flyet, i anleggsmaskinen eller hvor enn du er i farta.

Produsert i Sverige, med vitenskaplig anatomisk utformet møbelskum og en tekstilkvalitet med slitestyrke 200.000 Martindale, som møter dagens miljøkrav.

Ergositter Travel sittepute, er den varianten av Ergositters ryggrehab program du kan ha glede av når du er mobil, eller må opptimalisere det setet som er gitt.

 

Ergositter Sportback Travel  Bil og Reise SETEPUTE

Til bruk i den stolen du til enhver tid har behov for å sitte i. På kontoret, på møterommet eller hjemme på stolen ved spisebordet.

Produsert i Sverige, med vitenskapelig anatomisk utformet møbelskum og en tekstilkvalitet med slitestyrke 200.000 Martindale, som møter dagens miljøkrav.

Ergositter Sportback Travel  Bil og Reise SETEPUTE, er den enkleste varianten av Ergositters ryggrehab program, tilpasset setet du skl bruke de neste timene!

ERGOSITTER RYGGREHAB | RYGGSTOLEN

Smerter det i ryggen når du sitter? – Da er Ergositter ryggrehab din redning!

Lindrer og forebygger ryggvondt Ergositter ryggrehab er en patentert løsning hvor du kan sitte uten å belaste ryggen. En prisvinnende ergonomisk løsning "Backrefresh seating system" både lindrer og rehabiliterer din vonde rygg. Hvor enn utrolig det høres ut, så har Ergositter løst sitteutfordringen for nær alle som har vondt i ryggen. Ikke bare greier du å sitte, du gir i tillegg den vonde ryggen din avlastning og hvile mens du jobber. "Ergositter Backrefresh seating system" lindrer, avlaster og forebygger vond rygg. Ergositter ryggrehab sine unike løsninger leveres i kontorstolene Ergositter Myback, Ergositter X-Sense, og i Sitt & Stå stolene Myback ergonomic og Myback Mesh.

I tillegg leveres Ergositter sitteputene Home & Office og Travel, som er enkle, fleksible og utrolig avlastende sitteputer.

Hvordan er det mulig? Ergositters patenterte funksjon WO-BPS – enkelt forklart. Du kan sitte uten belastning på ryggsøylen ved at presset på ryggsøyle og bekken opphører. Dette oppnås i hovedsak ved at du sitter avlastet på en todelt og leddet sittepute. Den bakre delen av stolsetet kan stegløst senkes. Når bakre del av stolsetet senkes opphører umiddelbart belastning på bekken og ryggsøyle. Dette fører til at du umiddelbart opplever en befriende smertelindring, en følelse av at ryggen henger vektløst. Det som skjer er at ryggen strekkes slik at avstanden mellom ryggvirvlene øker hvorpå trykket på følsomme skiver og ligamenter minsker.

Hvem har glede av Ergositter ryggrehab? Har du utfordringer med skiveutglidning, isjias, prolaps i korsryggen, halebeinssmerter, muskelsmerter, betennelser, lumbago, skoliose eller annen ryggvondt, kan vi nær garantere at dette er løsningen som gir deg en mulighet til igjen å sitte. Sitte på kontoret, i møter, i bilen og hjemme ved middagsbordet. Ikke bare får du muligheten til å sitte smertefritt, du vil i tillegg oppleve smertelindring og rehabilitering når du gjør det.

Er dette dokumentert? Uavhengige forsknings og pasientstudier har påvist hvor effektiv "Backrefresh seating system" reduserer belastning på ryggens mellomvirvelskiver og muskulatur, samtidig som ryggens naturlige kurve opprettholdes. Dette leder igjen til mindre belastning leddene og det minsker smerte og ubehag. Studier rundt Ergositter stolens helsebringende egenskaper er gjort både i Sverige ved og RIC, Chalmers og i USA ved NIOSH, som som tilsvarer Arbeidstilsynet.

 

 

Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også

Vivam C1

kr 1 211,25

Backapp Smart Black Grey, Nordic WOLL, Black ball

Backapp Smart Black Grey, Nordic Woll, Black ball 1010A-B-1
kr 7 498,75
banner
banner
Filters
Sort
display