Søk
banner

Ergositter X-Sense

Ergositter X-Sense 2104
Farge
Sort
Produsent: ERGOSITTER
SKU: 7120-03
Leveringstid: 4-6 uker
kr 22 375,00
Fri frakt
decrease increase

Ergositter X-Sense stolen er en genial og prisbelønnet kontorstol. Den har blant annet vunnet gull i Stockholm City Hall of Sweden, i kategori Life science, for sin unike ryggavlastnings teknologi ”Backrefresh seating system”. En sitteløsning som er vell dokumentert både vitenskaplig og medisinsk. Du "sitter deg til" en avlastet og utstrakt rygg, i en stol som både leger og forhindrer ryggvondt og skiveutsklidninger.

Backrefresh seating system består av en todelt sittepute hvor den bakre delen av sitteputen er trinnløst vinklingsbar. Når den bakre delen av sitteputen er senket, opphører belastningen på ryggen. Ryggen beholder da sin naturlige S-kurve, som gjør at skivene i ryggen får beholde sin naturlige høyde samtidig som muskulaturen strekkes.

En ergonomisk komplett kontorstol med de innstillinger som behøves, og som i tillegg er ryggavlastende er helt unikt.

En ny dimensjon av sitekomfort! X-Sense stolen tilbyr mange justeringsmuligheter, og med sin verdensledende sitte-teknologi oppleves en helt ny og individuel justering av sitte komforten. Med Backrefresh seating system kan du justere for akkurat den sittekomforten som passer deg, akkurat nå.

X-Sense stolen er designet og produsert i Sverige, på en av Europas mest moderne TECO produksjonslinjer.

X-Sense stolens funktioner. Backrefresh seating system. Synkronmekanisme med individuell stillbar gynge og motstand, låsbar i fem ulike stillinger.  Sittedybdejustering. Høy justerbar nakkestøtte i både høyde og vinkel. Høydejusterbar rygg, med pneumatisk justerbar korsryggstøtte. Multifunktionell ergonomiske armstøtter regulerbare i høyde og side, med justerbare armeleneputer.

X-Sense stolens sitte høyde er 47-62 cm. og sittedybden er 40-48 cm.

Textil och Foam Myback Sense stolen har for optimal trykkfordeling av kroppen vitenskaplig anatomiskt utformede skumdetaljer i sete, rygg och nakkestøtte. Tekstilkvaliteten på denne stolen er 150.000 Martindale. Nakkestøtten er i Elmo soft skinn. Alt materiale i stolen kan resirkuleres, og møter dagens miljøkrav.

Kvalitet og møbelnorm for arbeidsstoler -XSense stolen er kvalitetstestet til SS-EN1335

Bygg din egen stol Har du ønsker om andre stoffer, skinn eller farger, så setter vi gjerne sammen en stol etter dine ønsker, i samråd med vår ekspertise og veiledning. Leveringstid fra Sverige er 4 - 8 uker. Ta kontakt med oss.

 

ERGOSITTER RYGGREHAB | MYBACK STOLEN | RYGGSTOLEN

Smerter det i ryggen når du sitter? – Da er Ergositter ryggrehab din redning!

Lindrer og forebygger ryggvondt Ergositter ryggrehab er en pattentert lønsing hvor du kan sitte uten å belaste ryggen. En prisvinnende ergonomisk løsning "Backrefresh seating system" både lindrer og rehabiliterer din vonde rygg. Hvor enn utrolig det høres ut, så har Ergositter løst sitteutfordringen for nær alle som har vondt i ryggen. Ikke bare greier du å sitte, du gir i tillegg den vonde ryggen din avlastning og hvile mens du jobber. "Ergositter Backrefresh seating system" lindrer, avlaster og forebygger vond rygg. Ergositter ryggrehab sine unike løsninger leveres i kontorstolene Ergositter Myback, Ergositter X-Sense, og i Sitt & Stå stolene Myback ergonomic og Myback Mesh. I tillegg leveres Ergositter Myback sitteputene Home & Office og Travel, som er enkle, fleksible og utrolig avlastende sitteputer.

Hvordan er det mulig? Ergositters patenterte funksjon WO-BPS – enkelt forklart. Du kan sitte uten belastning på ryggsøylen ved at presset på rygsøyle og bekken opphører. Dette oppnås i hovedsak ved at du sitter avlastet på en todelt og leddet sittepute. Den bakre delen av stolsetet kan stegløst senkes. Når bakre del av stolsetet senkes opphører umiddelbart belastning på bekken og ryggsøyle. Dette fører til at du umiddelbart opplever en befriende smertelindring, en følelse av at ryggen henger vektløst. Det som skjer er at ryggen strekkes slik at avstanden mellom ryggvirvlene øker hvorpå trykket på følsomme skiver og ligamenter minsker.

Hvem har glede av Ergositter ryggrehab? Har du utfordringer med skiveutglidning, isjias, prolaps i korsryggen, halebeinssmerter, muskelsmerter, betennelser,  lumbago, skoliose eller annen ryggvondt, kan vi nær garantere at dette er løsningen som gir deg en mulighet til igjen å sitte. Sitte på kontoret, i møter, i bilen og hjemme ved midagsbordet. Ikke bare får du muligheten til å sitte smertefritt, du vil i tillegg oppleve smertelindring og rehabilitering når du gjør det.

Vil Ergositter ryggrehab passe meg? Ergositter Myback stolene er justarbare slik at de skal passe til alle. Kontorstolene leveres komplett med alle innstillinger. Vinkeljusterbart sete med det todelte WO-BPS setet, synkromekansinme med sittedybdejustering, justerbar korsryggstøtte, sittehøydejustering,  justerbare armlener og regulerbar nakkestøtte. 

Er dette dokumentert? Uavhengige forsknings og pasientstudier har påvist hvor effektiv "Backrefresh seating system" reduserer belastning på ryggens mellomvirvelskiver og muskulatur, samtidig som ryggens naturlige kurve opprettholdes. Dette leder igjen til mindre belastning  leddene og det minsker smerte og ubehag. Studier rundt Ergositter Myback stolens helsebringende egenskaper er gjort både i Sverige ved og RIC, Chalmers og i USA ved NIOSH, som som tilsvarer Arbeidstilsynet.

 

Produktetiketter
banner
banner
Filters
Sort
display