Søk

Keyboard Contour Balance - BK

laget for deg og måten du arbeider på
banner
Produsent: RollerMouse-Contour
Tilgjengelighet: 1 på lager
SKU: 3142-90-BK
Leveringstid: 1-2 dager
kr 1 448,75
kr 748,75
decrease increase

Ett stk. Nær nytt demotastatur!

Tastatur med komfort i fokus

Balance Keyboard er laget for deg og måten du arbeider på, og sørger for en god arbeidsstilling med armene korrekt plassert foran kroppen. Til tross for sitt kompakte design har tastaturet den samme funksjonaliteten som et full-size-tastatur med snarvei- og mediataster samt numeriske taster. I tillegg har tastaturet et ergonomisk design med justerbar vinkelfunksjon, så du kan justere det slik du ønsker.

Tastaturet er spesielt designet for å passe til RollerMouse Red, Red plus, Red max og Free3, og hjelper deg til å holde hendene i perfekt posisjon for behagelig og effektivt arbeid. Ved å bruke Balance Keyboard sammen med RollerMouse, forener vi deg med arbeidsstasjonen.

Tastaturet er laget for anvendelse sammen med de nyere versjonene innenfor vår prisbelønte RollerMouse-­serie slik at du får en bedre, mer stressfri arbeidsstilling og kan utnytte tastaturet og musen til maks. Hendene dine havner nærmere og innen rekkevidde av både rullestaven og tastene. Balance Keyboards justerbare støtter og vinkelfunksjon gjør at du kan justere det i valgfri skrivevinkel. Negativ, nøytral og positiv vinkel.

Med mediatastene har du direkte tilgang til smarte funksjoner, som enkelt kan programmeres til dine behov. Funksjonsknappene (F1-­F12) kan også brukes, og Fn-­tasten kan brukes til å aktiverer dem når du trenger det.

Det er på tide å klippe ledningen. Balance Keyboard er trådløst, og krever 2 stk. AAA-­batterier. Det kobles til din PC eller Mac via en egen USB trådløs mottaker som oppbevares i batterirommet når den ikke brukes.

• Designet for å arbeide med RollerMouse Red, Red plus og Free3.
• Lett å tilpasse seg negative, nøytrale og positive skrive vinkel.
• Trådløst tastatur -­ Koble til en PC eller Mac via den medfølgende USB trådløs mottaker.
• To års garanti
• Mål (hxbxb): 2,05cm / 39,2cm / 11,9cm
 
banner
banner
Filters
Sort
display