Søk

RollerMouse Pro3 Plus

Beklager - dette produktet er ikke lenger tilgjengelig

Lengre og smidigere overgang til skrivebordet.
Farge
Sort
Enhet
Stk
banner
Produsent: RollerMouse-Contour
Tilgjengelighet: På lager
SKU: 3144-02
kr 3 497,50
30 dagers Åpent Kjøp – fri frakt
decrease increase

RollerMouse Pro3 plus er utviklet for krevende oppgaver hvor det er nødvendig med repetitive bevegelser. RollerMouse Pro3 plus er det riktige valget for dem som bruker en mus i lange perioder av gangen hver dag – enten på jobb eller hjemme. Bredden på RollerMouse gjør at den passer spesielt godt til standard eller utvidet tastatur og gir større komfort når man bruker tastaturet.


Håndledsstøtten på RollerMouse Pro3 plus tilbyr en lengre og mykere overgang fra skrivebordet til RollerMouse og tastatur fordi den er større og dypere enn den vanlige støtten for Pro3. Det betyr at hendene og armene kan hvile i en mer naturlig vannrett posisjon. Med RollerMouse Pro3 plus kan armer og håndledd ligge mer vannrett når du arbeider.
Ekstra komfort

RollerMouse Pro3 plus gir en bedre ergonomisk stilling når du arbeider med ekstra komfort for PC-brukere med store hender og lange fingre. Den myke innerkjernen likner minneskum og er dekket med kunstskinn for en myk støtte til begge hendene og underarmene.

Bevegelighet på dine premisser

Få en mer behagelig arbeidsøkt Den smarte designen til RollerMouse Pro3 motvirker og reduserer belastningsskader i hender, armer og nakke, som ofte forårsakes av statiske og unaturlige arbeidsstillinger foran dataskjermen. En naturlig arbeidsstilling, kontrollerte bevegelser og hender som hviler komfortabelt foran deg bidrar til å redusere stress og belastningsskader – fra nakken helt ned til fingerspissene. Mindre anstrengelse gjør at du enklere kan konsentrere deg om arbeidsoppgavene dine. Jobb komfortabelt og effektivt – på dine vilkår.

Vekt: 0,95 kg

Dimensjoner: 51,4 cm x 15 cm x 2,7 cm

Rullestavbredde: 17 cm

Fargevalg: Svart

Scrollhjul: Ja

Knapper: 8 knapper (5 programmerbar)

DPI: 600, 800, 1000, 1200, 1400, 1600, 1800, 2000, 2200, 2400

OS: OSX, Windows

Tilkobling: USB

Driver: Tilgjengelig på supportsiden

Plug-and-play: Ja

banner
banner
Filters
Sort
display