Søk
banner

RollerMouse Red plus - Wireless + Balance Keyboard WL

Komplett med RollerMouse sitt eget tastatur
Produsent: RollerMouse-Contour
Tilgjengelighet: På lager
SKU: 800-20
Leveringstid: 1-2 dager
  • Vi anbefaler at du får hevet skjermen med en Laptop Stand da avlaster du både øyne og nakke 

kr 6 123,75
Åpent kjøp og Fri frakt og retur
decrease increase

Perfekt til kontoret hjemme!

Den sentrerte musen plasseres foran tastaturet, slik at du slipper å strekke deg etter den. Du bruker begge hender og flytter markøren ved å bevege rullestaven lett med fingertuppene. Den sentrerte musen eliminerer de gjentatte og unødvendige bevegelsene som ellers kan gi smerter i nakke, skuldre, albuer og håndledd, og er ideell for å lindre eller forebygge muserelaterte belastningsskader

RollerMouse Red plus Wireless er designet for å gi deg full kontroll og bevegelsesfriheten som følger med trådløs tilkobling. Med den nye trådløse versjonen kan du fremdeles nyte godt av alle fordelene ved en Contour RollerMouse, selv om du jobber et sted uten faste plasser eller trenger å veksle mellom arbeidsplasser innimellom. Hvis du sitter mye foran PC-en, er det veldig viktig at arbeidsplassen er komfortabel. En sentrert mus som RollerMouse Red Wireless fra Contour gjør arbeidet foran datamaskinen mindre belastende. 

Se vårt store utvalg av RollerMouse her!

Hvordan komme i gang når du får din rollermous levert?

Med RollerMouse Red Plus får du de samme fordelene som på RollerMouse Red og i tillegg en ekstra dyp håndleddstøtte som gir en lengre og smidigere overgang til skrivebordet. Den myke innerkjernen følger håndens form og gir støtte til både armer og hender ved å fordele trykket over et større område.

RollerMouse Red Plus er solid, strømlinjeformet og slitesterk i aluminium med en ny avansert rullestang og åtte sentralt plasserte knappefunksjoner.

Syv sensorer plassert inni rullestangen følger musepekerens posisjon og tilpasser kontinuerlig hastighet og akselerasjon, sørger for at rullestanga er så midtplassert som mulig, mens den tilpasses din hastighet for å minimere mikrobevegelser og øke effektiviteten.

Rullestanga med ru tekstur er større og bedre, noe som gir deg bedre kontroll og mindre belastning. Den store overflaten på rullestangen gir deg mer kontroll når du peker, flytter og klikker. RollerMouse Red Plus er designet med tanke på dagens IT-brukere, fra de som jobber med programmer som CAD til de som jobber med mer generelle kontorprogrammer som Office.

 Det mekaniske museklikket er erstattet med et elektronisk klikk for å unngå unødvendig belastning ved mye museklikking. 

• Rullestangen ligger helt åpent og tilgjengelig, noe som gjør det mer intuitivt å bruke begge hender
• Unik presisjon med teknologi inni rullestangen – opptil 2400 dpi
• Rask og enkel bytte av markørhastighet mellom fem ulike hastigheter (800/1000/1200/1600/2400 dpi)
• Åtte ulike funksjoner i knappene laget for produktivitet og ergonomi, blant annet “ett klikks” dobbel klikk, kopier og lim inn
• Justerbar klikkmotstand i rullestangen og klikklyd
• Tastaturføtter gjør det mulig å tilpasse høyde og vinkel på tastaturet for å få den beste arbeidsposisjonen
• Plug & play USB installasjon – ikke nødvendig med egen driver
• Ι aluminium med avtagbar håndleddstøtte i kunstskinn
• 2-års garanti
• Kompatibel med Apple OSX, Apple Mac OS 8.1 eller nyere, Microsoft Windows 8/7/Vista/XP/ME/98
• Mål (høyde/lengde/dybde): 2,3 cm/42 cm/15,5 cm

Balance Keyboard  Tastatur med komfort i fokus

Balance Keyboard er laget for deg og måten du arbeider på, og sørger for en god arbeidsstilling med armene korrekt plassert foran kroppen. Til tross for sitt kompakte design har tastaturet den samme funksjonaliteten som et full-size-tastatur med snarvei- og mediataster samt numeriske taster. I tillegg har tastaturet et ergonomisk design med justerbar vinkelfunksjon, så du kan justere det slik du ønsker.

Tastaturet er spesielt designet for å passe til RollerMouse Red, Red plus, Red max og Free3, og hjelper deg til å holde hendene i perfekt posisjon for behagelig og effektivt arbeid. Ved å bruke Balance Keyboard sammen med RollerMouse, forener vi deg med arbeidsstasjonen.

Tastaturet er laget for anvendelse sammen med de nyere versjonene innenfor vår prisbelønte RollerMouse-­serie slik at du får en bedre, mer stressfri arbeidsstilling og kan utnytte tastaturet og musen til maks. Hendene dine havner nærmere og innen rekkevidde av både rullestaven og tastene. Balance Keyboards justerbare støtter og vinkelfunksjon gjør at du kan justere det i valgfri skrivevinkel. Negativ, nøytral og positiv vinkel.

Med mediatastene har du direkte tilgang til smarte funksjoner, som enkelt kan programmeres til dine behov. Funksjonsknappene (F1-­F12) kan også brukes, og Fn-­tasten kan brukes til å aktiverer dem når du trenger det.

Det er på tide å klippe ledningen. Balance Keyboard er trådløst, og krever 2 stk. AAA-­batterier. Det kobles til din PC eller Mac via en egen USB trådløs mottaker som oppbevares i batterirommet når den ikke brukes.

• Designet for å arbeide med RollerMouse Red, Red plus og Free3.
• Lett å tilpasse seg negative, nøytrale og positive skrive vinkel.
• Trådløst tastatur -­ Koble til en PC eller Mac via den medfølgende USB trådløs mottaker.
• To års garanti
• Mål (hxbxb): 2,05cm / 39,2cm / 11,9cm

 

 

Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også

Laptop Stand Portable

Stativ til laptop
kr 745,00

Optapad Keyboard - Wireless - BK

Et av markedets laveste tastatur, behagelige taster.
kr 1 745,00 kr 998,75
banner
banner
Filters
Sort
display