Søk

Active Stand Combi, grå/sort

Beklager - dette produktet er ikke lenger tilgjengelig

Arbeid stående og unngå spenninger og plager
Størrelse
47,5 x 34 x 5,5 cm
Farge
Grå/sort
Enhet
Stk
Produsent: Active Stand®
Tilgjengelighet: På lager
SKU: 3128-55
Leveringstid: 1-2 dager
kr 2 039,00
kr 1 399,00
30 dagers Åpent Kjøp – fri frakt
decrease increase

Demobrett uten embalasje - kun ett brett igjen!

 

Gå-brettets form er konstruert for en stabil sideveis gynge som demper og avlaster mot det harde gulvet, samtidig som det motiverer til aktivt stående arbeid! Et tredje lag med myk polyuretan gjør toppen på brettet flatere og mykere enn tidligere modeller - Veldig god å stå på også uten sko.


De fleste er ikke klar over hvor mye de sitter og hvilke konsekvenser dette har. Ryggplager skyldes ofte stillesittende og ensidige posisjoner. Gode ergonomiske stoler gir ikke den nødvendige aktiviteten/belastningen ryggen trenger. Støtte-muskulatur i mage og rygg blir dårligere og skader kan lettere forekomme. Sitte godt er bra, men det beste er å redusere sittetid. Visste du at du forbrenner nesten dobbelt så mye når står fremfor å sitte?

Active Stand Combi - God å stå på Bak Active Stand brettet ligger det flere år med produktutvikling, mange prototyper og tusenvis av brukeropplevelser. Et nært samarbeid mellom ingeniører og fysioterapeuter har gitt brettet sitt endelige design og utforming. Gå-brettets form er konstruert for en stabil sideveis gynge som demper og avlaster mot det harde gulvet, samtidig som det motiverer til aktivt stående arbeid! Et tredje lag med myk polyuretan gjør toppen på brettet flatere og mykere enn tidligere modeller - Veldig god å stå på også uten sko.
 

 

 

 
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også

Vivam C2

Utfordrer deg til å stå aktivt på jobben!
kr 2 496,00

Laptop Stand Portable

Stativ til laptop
kr 696,00
Filters
Sort
display