Søk

Om oss

Informasjon om selskapet

OfficeAid AS (org. nr. 912 503 259) ble etablert i 2013, og tidlig 2014 var vi tilgjengelige i markedet med ti erfarne konsulenter og nettbutikken officeaid.no. OfficeAid har samlet mye erfaring, og har spisset sitt fokus på ergonomiske produkter og veiledning. Nær alle våre ansatte er sertifiserte ergonomer. Vi har meget fornøyde kunder, leverandører og samarbeidspartnere. Vi er leverandøruavhengige og samarbeider med mange av landes bedriftshelsetjenester, både interne og eksterne.

OfficeAid har på ingen måte alt, men vi skal ha de beste ergonomiske produktene tilgjengelig, for omgående levering. Kvalitet og funksjon er for oss to sider av samme sak! Vi er en "lokal" leverandør. Våre ergonomer er på veien i større deler av landet, og vi har nær 5000 kunder vi har et aktivt forhold til. Våre ergonomer besøker deg i ditt arbeidsmiljø for demonstrasjon og tilpasning av rett produkt etter ditt behov. Vi er en moderne og mobil bedrift uten hovedkontor, da vi i hovedsak utfører våre oppgaver ute hos kunder eller fra våre kontor hjemme.

Vårt lager er i Sandefjord, hvor vår lagertilbyder Tangent (Fønix) sikrer kvalitet i OfficeAid sine vareleveranser ved lager og varehåndtering. OfficeAid bidrar derav til en bedre hverdag for mennesker som ellers ville stått utenfor arbeidslivet. Tangent er en samarbeidspartner for næringslivet innen logistikk, catering, bakeri, trevareproduksjon og vaskeri. Alt Tangent produserer og leverer utføres av mennesker med behov for varig tilrettelagt arbeid. Les mer på www.tangent.as 

OfficeAid - små endringer som lindrer og forebygger store plager.

Filters
Sort
display