Søk

RollerMouse-Contour

banner

RollerMouse - flere muligheter

RollerMouse Red / Red plus / Red max

Red er den mest nøyaktige RollerMouse-modellen til dags dato – og kvaliteten er uovertruffen. Takket være avansert teknologi og gjennomtenkt design, er dette den mest komfortable, produktive og tilpasningsdyktige RollerMouse noensinne. Med muligheten til å velge en standard håndleddsstøtte (Red), en ekstra dyp håndleddsstøtte (Red plus) og en underarmstøtte (Red max) som støtter både hånd og underarm, kan du velge akkurat den støtten som fungerer best for deg.

RollerMouse mobile

RollerMouse mobile er en mobil versjon av Red. Den er kort og kompakt. RollerMouse mobile er perfekt å ha med seg på farten, slik at du også kan opprettholde god ergonomi når du jobber på en kafé eller hos en kunde. RollerMouse mobile kan kobles til på forskjellige måter: Via kabel, uten kabel, via USB-kontakt eller Bluetooth 4.0.

RollerMouse Pro

Pro er en betydelig oppgradering av den mest klassiske Rollermouse modellen, og brukes ofte med en stasjonær datamaskin. Pro er ideell for folk som regelmessig jobber med Office-programmer og Internett-bruk. 

Unimouse Enhåndsmus

En ergonomisk datamus, som fremmer en korrekt håndstilling og hindrer det krampaktige grepet som kan forekomme når du bruker en tradisjonell datamus. Når du hele tiden må strekke og vri armen for å holde hånden flatt på musen, kan det fort oppstå belastningsskader. For å unngå belastninger og ubehag er det viktig å bruke en datamus som ligger perfekt i hånden og gir optimal støtte og komfort. Du skal ha et avslappet grep uten for bøyde fingre, da hånd og håndledd ellers kan overbelastes.

Garanti og reklamasjon? Contour gir to års garanti fra innkjøpsdato.
Contour Design - Roller Mouse, har en meget effektiv og strømlinjeformet reklamasjons håndtering. Følg denne linken GARANTI, fyll ut skjema, og du har en erstatningsvare hos deg innen kort. Får du ikke den hjelpen du ønsker her - ta kontakt med oss.
 
Contour Design tilbyr evolusjonerende produkter som hjelper mennesker med å arbeide tryggere ved PC-ene uten risiko for fysiske smerter eller skader. Contour Design inkluderer menneskers ulikheter, oppførsel og vaner i en god design. Ergonomi er ikke bare én enkelt løsning, men det er en kombinasjon av godt og effektivt utstyr, variasjon, fleksibilitet og gode vaner. Contour Design sin produkter tilbyr den høyeste graden av ergonomi, og oppmuntrer til variasjon og bedre vaner. Belastningsskader, musearm og andre muserelaterte skader kan unngås med rett utstyr, fokus og forebygging. Contour Designs produkter er ikke bare utviklet for å fjerne smerten, men også forebygge den.

Contour Design Inc. ble grunnlagt i 1995 av Steve Wang, har hovedkontor i Windham, New Hampshire i USA, og står for produktutvikling og den daglige driften i Nord-Amerika. Siden lanseringen av den første ergonomiske musen deres har de vært markedsledende innen ergonomiske mus. Contour Design prisbelønte datamus, RollerMouse Red, er et resultat av mange års målrettet forskning, utvikling og designarbeid. Contour Design har gjennom årene klart å endre folks oppfatning av ergonomiske mus som et redskap for de få, slik at de nå anses som et redskap for alle som ønsker å forebygge skader som følge av arbeid foran skjermen. Det er ikke lenger bare behovet for behandling av plager, men også ønsket om større overskudd og effektivitet i hverdagen som styrer investeringen i ergonomiske mus. Contour Design har en rekke ergonomiske mus og dekker de fleste behov for en arbeidsplass uten fare for belastningsskader.

 

 
Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

RollerMouse ERGO

RollerMouse Ergo - markedets nyeste og beste sentrert mus!
kr 6 248,75

RollerMouse Red

Solid, strømlinjeformet og slitesterk i aluminium.
kr 5 373,75

RollerMouse Red plus

Lengre og smidigere overgang til skrivebordet.
kr 5 748,75

RollerMouse Red Max

Komfort og produktivitet!
kr 7 373,75

RollerMouse Mobile Wireless

Mindre i størrelse – ikke i funksjonalitet
kr 3 873,75

RollerMouse Pro Slim wrist rest Light grey

RollerMouse Pro with Slim wrist rest in Light grey fabric leather
kr 4 948,75

RollerMouse Pro Slim Dark grey

RollerMouse Pro with Slim wrist rest in Dark grey fabric leather
kr 4 948,75

RollerMouse Pro Regular Dark grey

RollerMouse Pro with Regular wrist rest in Dark grey fabric leather
kr 5 348,75

UniMouse Wireless

UniMouse - Komfort i bevegelse!
kr 1 798,75

UniMouse Wireless Left (For venstre hånd)

UniMouse - Komfort i bevegelse!
kr 1 798,75

Laptop Riser Contour

Stativ til laptop
kr 1 743,75

Laptop Stand Portable

Stativ til laptop
kr 870,00

Treningsstrikk og øvelser - Contour

Contours egen treningsstrikk og tilrettelagt treningsprogram
kr 0,00
Filters
Sort
display