Søk

Kontor-stoler med rygg

Opplev en sunnere arbeidshverdag med bevegelige stoler

En gjennomsnittlig kontorarbeider sitter omtrent 70 prosent av dagen, eller opp til ni timer hver dag. Forskning viser at dette kan være svært helseskadelig. Plagene som kommer fra å sitte feil er mye mer utbredt enn kun ryggplager. En stillesittende livstil har vist seg å være årsak til fedme, hjertesykdommer og andre alvorlige sykdommer.


Bytte til en bevegelig stol.
Beveglige stoler motvirker en stillesittende livsstil ved å reaktivere kroppsfunksjonene som stopper opp når man sitter stille for lenge. Bytter du din kontorstol med en aktiv stol øker du blodsirkulasjon, forminsker slitasjeskader og forsterker muskler som ellers er helt inaktive gjennom en lang arbeidsdag.

Det å sitte aktivt er en helt annen sitteopplevelse enn det man er vant til fra tradisjonelle stoler. Ofte har man brukt en tradisjonell kontorstol i mange år før man bytter til en bevegelig stol. Det er derfor ikke uvanlig at den nye sittestillingen til å begynne med vil føles litt rar. Kroppen vil som regel trenge tid på å tilpasse seg den nye, aktive sittestillingen.
 
Her er noen nyttige tips for de som er nybegynnere på stoler med bevegelse:
1. Ved bruk av en bevegelsestol, vil du aktivere muskler som du aldri har brukt før. Dette kan føre til verkeride muskler for en liten stund. Dette går over. 2. Hvis endringen er for drastisk for deg, kan du veksle mellom en vanlig kontorstol og den nye bevegelsestolen. Snart vil du bli sittende på din nye bevegelsestol hele dagen! 3. Legg mesteparten av vekten på din bakdel. Husk å variere sittestillinger gjennom dagen. 4. Når du har sittet på "feil" måte over tid, må kroppen bygge opp kjernemusklene i korsryggen. Derfor kan det være lurt å gjøre noen øvelser for å bygge opp igjen styrken i kroppen, gjerne regelmessig. 

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Ergositter X-Sense

Ergositter X-Sense 2104
kr 16 900,00

Ergo Office Chair

Ergonomisk designet stol, med høy sittekomfort!
kr 6 996,00

Swiss Ergochair

Sveitsisk kontorstol med maksimal ergonomisk sittekomfort!
kr 11 996,00

Fotstøtte | Footrest

Solid forstøtte, med flere justeringsmuligheter.
kr 1 296,00

Korsryggstøtte Universal - skumpute med klips

Støtten forebygger og lindrer ryggsmerter
kr 996,00
banner
banner
Filters
Sort
display