Søk

Frakt og levering

Fraktfritt levert - Fri Frakt

Gjør du jobben så spanderer vi frakten * - For å gjøre det enklest mulig å handle på OfficeAid.no har vi "gratis frakt". I klartekst; vi har fri levering ved alle kjøp som er utført av deg som kunde i nettbutikken, og som skal leveres i fastlands-Norge. Vi leverer gjerne mva. fritt til Svalbard også, men da må vi avklare frakten – ta kontakt. 

* På enkelte produkter som håndsprit i store volum og store håndspritstasjoner, er våre marginer så marginale at vi må tilleggsfakturere frakt til vår kost. Dette er i såfall opplyst på hvert enkelt produkt, rett over kjøpsknappen.

Fraktfritt returnert - Fri retur

Netthandel kan være utfordrende, og det er ikke alltid slik at ting er eller blir helt slik som en har tenkt. Vi vil ikke at redslen for å feile skal stå i veien for at du skal gjøre gode ergonomiske investeringer. Derfor har vi 30 dager Åpent Kjøp, Fri frakt og Fri retur på de fleste varer. Så opplever du at det du har kjøpt blir feil for deg, da spanderer vi returen. Ta kontakt med oss på post@officeaid.no, så avtaler vi hvordan vi ordner med retur av varen.

Ett kontaktpunkt

I OfficeAid går det meste heldigvis på skinner, men som ellers i verden så kan det hende at ting både skjer eller ikke skjer. Vi har ett kontaktpunkt du som kunde trenger å forholde deg til, og vi er her for deg fra mandag til fredag, 08:00-16:00.

Telefon 67149100

eller post@officeaid.no

 

Når, hvor og hvem leverer varene?

Ordren sendes normalt samme dag som vi motar bestillingen. når vi mottar bestillingen før kl. 12:00. Dette er forutsatt at varen(e) er på lager. Normal leveringstid er 1-2 dager.

Til bedrifter leverer vi hovedsakelig med Schenker på døren mellom 08.00 og 16:00

Til privatpersoner leverer vi med Posten/Bring til ditt nærmeste postkontor.

Vi ønsker ikke å fylle innboksen din med informasjon hver gang vi gjør noe nytt med din bestilling. Så har du spørsmål vedrørende din sending ta kontakt med oss.

Pakkesporing

Vi kan spore pakken din om du ønsker, kontakt oss.

Ekspress levering

Våre ergonomer er på veien til en hver tid, vi har et bufferlager i Lillekerveien i Oslo, og hovedlageret er i Sandefjord- er det noe som virkelig haster - ta kontakt.

Mangler eller feil på levering?

Ta kontakt med oss, vi er her for å hjelpe.

Sende til utlandet?

Vårt fokusområde er i all hovedsak Norge, men vi har levert til de fleste av verdens hjørner, så det er lov å spørre.

banner
banner
Filters
Sort
display