Søk

Aslaug Haugum, Trøndelag

Sertifisert ergonom | Mob: +47 90535572 | E-post: aslaug@officeaid.no | Trøndelag

Aslaug er unikt blid, sosial og omgjengelig. Aslaug har jobbet med mennesker hele livet, og er utdannet psykiatrisk hjelpepleier. Hjemmetjenesten, alders og pleieomsorgen og psykiatrien hadde glede av Aslaug helt frem til årtusenskiftet, men da tok trangen til å utfolde selgeren i seg overhånd. I mange år gledet Aslaug sine kunder med salg av rekvisita og profileringsprodukter, frem til hun i 2014 igjen fikk bruk for sin helsebakgrunn i OfficeAid. Det skal godt gjøre og ikke bli i godt humør når du har med Aslaug å gjøre.

Aslaug har stor glede av å hjelpe til med og løse store og små utfordringer i hverdagen. Den sertifiserte ergonomen trives godt med å bidra til en bevisstgjøring av egen kontorhelse og aktiv kontorhverdag. «Jeg, elsker å gjøre en forskjell der ute» sier Aslaug. Hun har en usedvanlig kapasitet, noe hun virkelig behøver for å rekke over alle sine fornøyde kunder i Trøndelag.

Aslaug er samboer, har tre barn og seks herlige barnebarn 😊 Hun synger i kor og engasjert i frivillig arbeid. Er glad i å reise og turer i skog og mark. Mener selv hun er en livsnyter, som trives på konserter, og Aslaug tar gjerne en svingom om musikken er god.

Filters
Sort
display