Søk
banner

Ståbord portabel GetUp Desk Light

Størrelse
Innstilling i 8 høyder
Farge
Hvit / Grå
Tilgjengelighet: På lager
SKU: 7200-13
Leveringstid: 1-2 dager
kr 2 373,75
Åpent Kjøp i 30 dager - Fri frakt!
decrease increase

Fordeler Med Ståbord portabel kan du arbeide stående uten bruk av et sitt- & ståbord. Ståbord portabel er lett å sette opp og legge sammen, noe som gjør at bordet er egnet til bruk sammen med din bærbare PC på jobben, hjemme, på hytta eller til og med på turer. Med Ståbord portabel har du alltid med deg ditt ergonomiske arbeidsbord. Ståbord portabel er laminert i hvitt og grått, slik at du kan velge hvilken farge som er riktig for deg. Ved å stå og jobbe vil du få mer energi og redusere trøtthet. Kroppen har det best når den kan stå mye. Husk at når du setter deg ned minsker blodsirkulasjonen i kroppen samtidig som forbrenningen går ned. For deg med slitasjeskader, vil det også være en stor fordel å ha mulighet til å variere arbeidsstillingen mellom å sitte og stå. Ståbord portabel anbefales også til barn, ungdom og studenter. Disse brukergruppene opplever i stor grad en stillesittende hverdag på skolen og i studiet. Med Ståbord portabel kan du eller barnet bruke nettbrett, bærbare-PC eller dine bøker i en ergonomisk arbeidsstilling.

FunksjonStåbord portabel består av 3 deler i laminert kryssfiner. Bordløsningen monteres og demonteres enkelt uten bruk av verktøy eller festemateriell. Den horisontale platen for plassering av din PC kan stilles inn i åtte forskjellige høyder. Ståbord portabel kan derfor enkelt stilles inn til din høyde når den plasseres på et bord med standard høyde eller på lavere eller høyere flater.

• Redusert belastning på nakken og ryggen
• Økt blodsirkulasjon
• Aktiverer kroppens stabiliseringsmuskler
• Forbedrer stabiliteten og balansen
• Innstillinger i 8 høyder
• Gir deg en ergonomisk arbeidsplass på jobben, hjemme, på hytta eller til og med på turer
• Passer for barn i skolealder, ungdom, studenter og voksne
• Lett å montere og bruke

Ønsker du å benytte deg av eksternt tastatur og mus sammen med din bærbare PC, kan du enkelt frigjøre plass på Ståbord portabel-platen ved å plassere din PC stående ved å bruke «Ståbord portabel Rack». Ståbord portabel Rack er en PC-holder for bærbar PC.

Søkeord;   Hev senk, bord, skrivebord, pult, Hev-senk, Hev/senk, Senkbart, Stå og Sitt, hjemmekontor, hjemme

 
 
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også

PC stativ til ståbord portabel

MERK DETTE ER KUN SELVE STATIVET SOM GJØR STÅBORDET KOMPLETT
kr 436,25
banner
banner
Filters
Sort
display