Søk

Korttidsdress str. XL - CE Cat III Type 5/6 200 Worksafe ProTect 5/6

Beklager - dette produktet er ikke lenger tilgjengelig

Korttidsdress str. XL - CE Cat III Type 5/6 200 Worksafe ProTect 5/6
Tilgjengelighet: 9 på lager
SKU: 3002-45
Leveringstid: 1-2 dager
kr 798,75
Fri frakt
decrease increase
Selges i forpakninger av 10 stk. dresser - prisen er for én pakke på 10 dresser.
Kun str. XL (Passer fint som overtrekksdress uten på vanlig tøy for person i str. M / L)
Supre dresser å ha liggende i bilen, båten, garasjen til beskyttelse av klærne du har på deg, både ved planlagt og ikke fullt så planlagte aktiviteter.
 
Antistatisk korttidsoverall av mikroporøs polyeten (PE)/nonwoven-materiale av type 5 og 6 godkjent beskyttelse. Hvit korttidsdrakt med 3-delt hette, elastikk rundt håndledd, midje, ankler, hette og med tommelelastikk. 2-veis glidelås med klaff som kan lukkes.
 
Worksafe ProTect 200 korttidsoverall lages av mikroporøs polyeten (PE)/nonwoven-materiale og danner et sterkt materiale som puster, gir utmerket væskeavvisende beskyttelse og beskyttelse mot partikkelrisiko. Worksafe ProTect 200 er belagt med et elektrostatisk avvisende sjikt.
 
Myk og komfortabel korttidsoverall konstruert for optimal passform med raus bruk av stoff i armhuler, bryst og midje som muliggjør bevegelsesfrihet. Viktige designfunksjoner som maksimerer beskyttelsen, komforten og styrken og gjør overallen lettere å ta på og av. Sydd/bundet søm i en sterk, tett søm på innsiden med gode partikkelbarriereegenskaper. Internt sydd søm, men i viktige deler av overallen brukes forseglet bundet søm med et barrieremateriale. Dette forbedrer styrken og den væskeavvisende beskyttelsen ytterligere.
 
Bruksområder: Produksjonsmiljøer der det trengs beskyttelse mot støv og lave nivåer av væske og kjemisk spray, Legemiddelindustri, Bilindustri, Generell sprøytelakkering, Båt- og skipsbygging, Vindkraftverk- og turbinproduksjon, Håndtering og blanding av harpiksforbindelser, Gruvebryting, Lavrisikosanering.
 
CE
Cat III
EN1073-2 :2002 Class 1
EN1149-5 :2008
EN13034 :2005 Type 6
ENISO13982-1:2004 Type 5
 
MERK: DETTE ER IKKE EN SMITTEVERNSDRESS!

Søkeord: munnbind, ansiktsmaske, munn, antibakk, antibac, håndrens, desinfeksjon, corona, virus, korona, håndsprit, antibateriell, sprit

Filters
Sort
display