Søk

Laptop Riser Contour

Stativ til laptop
banner
Produsent: RollerMouse-Contour
Tilgjengelighet: På lager
SKU: 3143-50
Leveringstid: 1-2 dager
kr 1 743,75
30 dagers åpent kjøp - Fri frakt
decrease increase

Laptop Riser er et laptop-stativ som er designet slik at du kan heve skjermen på laptoppen din til øyehøyde. Stativet er spesielt designet for bærbare datamaskiner på 11 til 15,6 tommer, og det solide aluminiumsdesignet gjør den ekstra stabil og sikker. Stativet kan justeres fra 0 til 80 grader, og kan låses i ønsket posisjon.

Contour Designs Laptop Riser er det siste tilskuddet av ergonomiske produkter som sikrer en mer behagelig og produktiv arbeidsdag på ditt (hjemme) kontor. Laptop Riser er designet slik at du kan heve datamaskinen til øyehøyde, noe som reduserer risikoen for ubehag og smerter i rygg og nakke. Laptop Riser er en perfekt følgesvenn til den bærbare datamaskinen og kan enkelt kombineres med en ekstern skjerm for å jobbe med to skjermer på kontoret. Du kan også bruke den uten en ekstern skjerm med din foretrukne RollerMouse eller Unimouse. Uansett hvilket oppsett du velger, sikrer aluminiumsdesignet lang holdbarhet. Det kan tilpasses dine spesifikke behov, og det vil hjelpe deg med en mer produktiv arbeidsdag med mindre ubehag og smerte.

  • Hev den bærbare datamaskinen til øyehøyde, og reduser risikoen for ubehag og smerte.
  • Ekstremt stabilt aluminiumsdesign sikrer lang holdbarhet.
  • Juster til dine spesifikke behov ved å heve stativet 0–75 grader fra bordet, og vinkle den bærbare datamaskinen 0–80 grader

Vekt 1,4 kg

Søkeord: Mobilt kontor, hjemme, hjemmekontor, hjemme kontor, jobbe hjemme, 

banner
banner
Filters
Sort
display