Søk
Større komfort og bedre kontroll!
Enhet
Stk
banner
Produsent: RollerMouse-Contour
Tilgjengelighet: På lager
SKU: 3144-01
Leveringstid: 1-2 dager
kr 3 499,00
30 dagers Åpent Kjøp – fri frakt - fri retur
decrease increase

RollerMouse Pro3

RollerMouse fra Contour Design gir deg en bedre holdning gjennom en intuitivt bedre posisjonering av armene og albuene, noe som igjen vil redusere tretthet og overekstensjon. Behovet for ergonomisk utstyr på hjemmekontoret er aktuelt I disse dager, men høye kostnader og mangel på kunnskap om fordeler og bruk er ofte det som står i veien for et kjøp. „Mange opplever smerter og forstrekninger etter flere måneders arbeid i ubekvemme stillinger og med datautstyr som ikke støtter eller bidrar til å lindre ubehaget. Contour RollerMouse Pro3 kan avhjelpe dette problemet.“ Om du investere på en RollerMouse Pro3, investerer du også i helsa di!

Se vårt store utvalg av RollerMouse her!

Større komfort og bedre kontroll!
RollerMouse Pro3 er utviklet for krevende oppgaver hvor det er nødvendig med repetitive bevegelser. Pro3 er det riktige valget for dem som bruker en mus i lange perioder av gangen hver dag – enten på jobb eller hjemme. Pro3 befinner seg under tastaturet. Det betyr at man ikke trenger å strekke seg etter musen. Dermed blir det mindre belastning for kroppen fra nakken til fingrene. Bredden på RollerMouse gjør at den passer spesielt godt til standard eller utvidet tastatur og gir større komfort når man bruker tastaturet. Rollermouse Pro3 lar deg jobbe raskere og mer komfortabelt.

Justerbare funksjoner.
Pro3 har en rekke nyttige funksjoner. For eksempel kan man kopiere og lime inn med ett enkelt klikk, musen har 3 forskjellige moduser, og det er mulig å tilpasse klikkekraft og markørhastighet. Velg mellom ti markørhastigheter fra 600–2400 ppt ved å bruke knappen for markørhastighet, som er plassert midt på musen. Blå lys markerer hvilken markørhastighet du har musen stilt inn på, fra lavest til høyest. Du kan justere hvor hardt du må trykke for å utføre et museklikk. Bruk regulatoren for klikkekraft, som du finner under RollerMouse Pro3. Reguler til du finner det nivået som passer best.

Nytt utseende.
Aluminiumfundament gjør at musen ikke sklir. Håndleddsstøtte i kunstskinn hele veien som heller ned mot musen. Scrollhjulet er glattere, noe som gjør det enklere å bruke og navigere over skjermen. RollerMouse Pro3 leveres med rør som settes inn på midten av enheten, og som er dekket med gummi for å holde RollerMouse Pro3 i en fast og stødig stilling. Jo mer stødig Rollermouse Pro3 ligger på bordet eller pulten, desto lettere er det for deg å finne de riktige knappene og beholde den arbeidsstillingen du foretrekker. 

Vekt             0,67 kg
Dimensjoner   488 mm x 99 mm x 29 mm
Fargevalg       Svart
Scrollhjul       Ja
Knapper        8 knapper (5 programmerbar)
End detection Ja
DPI              600/2400
OS              OSX, Windows
Tilkobling      USB
Driver          Tilgjengelig på supportsiden
Plug-and-play Ja 
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også

Backapp Smart Silver Grey, ALCANTARA Standardfarger, Red ball

Backapp Smart Silver Grey, Alc. Goya Red | Black | Antracitte | Commondore Blu, Red ball - 1008A-S-0
kr 6 750,00

UniMouse Wireless

UniMouse - Komfort i bevegelse!
kr 1 349,00

Underarmstøtte - Arm Support Slim

Smal underarmsstøtte i artico skinn
kr 2 396,00
banner
banner
Filters
Sort
display