Søk

Swiss Ergochair

Sveitsisk kontorstol med maksimal ergonomisk sittekomfort!
Farge
Sort/grå
Enhet
Stk.
SKU: 7110-00
Leveringstid: 4-8 uker
kr 18 123,75
decrease increase
Swiss Ergochair er en kontorstol med maksimal ergonomisk sittekomfort, og har en stolrygg som følger ryggens naturlige S-form. Leveres med armlener.
 
Sete og rygg har TWIN-COMFORT, en skumteknologi med to lag. Et 10 mm ventilerende lag på toppen og et formstøpt pustende skum innvendig. Norges største skumprodusent Sandella i Sykkylven produserer skummet. Kvalitets-putene finner tilbake til sinn opprinnelige form i minst 10år!
 
Swiss Ergochair øvrige deler er produsert på fabrikken i Sveits, eller i kvaliteter som møter "Sveitsisk standard". Stolen er sammensatt i Sveits, og er ferdig montert ved levering.  


Swiss Ergochair er konstruert med tanke på å gi støtte på de rette stedene, og gi hvile i en aktiv oppreist sittestilling. Ryggstøtten er bevegelig sideveis kan og kan justeres forover og bakover, for å gi maksimal fleksibilitet. Torsjons-bevegelsen på ryggstøtten er unik.

Setevinkelen justeres separat fra ryggstøtten, og dette er en av grunnene til at Swiss Ergochair er mer ergononisk enn andre stoler på markedet.
 
Swiss Ergochair for OfficeAid har det unike stoffet "Ultra" fra Comfyflex, som er en ny generasjon teknisk meget slitesterkt stoff, som brukes av bilindustrien for eksempel av AUDI. Slitestyrke på 500.000 Martindale er overlegent kontorstolstandard hvor 200.000 er maksimalt. I tillegg til at stoffet er meget brannhemmende, holder sin tekstur og alltid ser nytt ut, har det en unik svalende egenskap, og transporterer fuktighet bort fra sete og rygg. "Ultra" gir en sval og behagelig sittekomfort. Stoffet møter, som resten av stolen, alle miljøkrav og er resirkulerbart. 
 
Swiss Ergochair har en unik høyderegulering, 20 cm justering fra 48 til 68 cm - den unike teleskopgassdemperen gjør dette mulig. Stolen er meget godt egnet for både lange og korte brukere. Teleskopgassdemperens rekkevidde gjør at stolen er bedre egnet enn andre stoler i aktivt bruk sammen med hev senk arbeidsbord. Du kan sitte høyt uten bruk av ryggstøtten, med en setevinkel som muliggjør god blodsirkulasjon.  
 
Bygg din egen stol
OfficeAid har satt sammen en, etter vår mening, optimal ergonomisk kontorstol som vi har på lager for rask levering.
 
Har du ønsker om andre stoffer eller skinn, farger, armlener nakkestøtte, justerbar korsryggstøtte, ESD antistatisk, osv. - så setter vi gjerne sammen din stol etter dine ønsker, sammen med vår ekspertise og veiledning. Leveringstid fra Sveits er 3 - 6 uker. Ta kontakt med oss (aid@officeaid.no), så konfigurerer vi en stol og gir deg et uforpliktende pristilbud.
Filters
Sort
display