Søk

Vivam C2 viridi

banner
LIMITED EDITION Green aktivitetsmatte!
Størrelse
46x46x6cm (BxLxH)
Farge
Grønn
Enhet
Stk
Produsent: VIVAM®
Tilgjengelighet: 2 på lager
SKU: 3128-70LE
Leveringstid: 1-2 dager
kr 3 561,25
30 dagers Åpent Kjøp – fri frakt
decrease increase
Vivam merkeside 


Vivam® C2 utfordrer deg til å stå aktivt på jobben. Med sin sportslige tilnærming er Vivam® C2 overlegen andre ergonomisk hjelpemidler som bare reduserer og forebygger belastninger.

Vivam® er latin for “levende”, og det er nettopp det du er når du står på en Vivam® C2. Konstruksjonen er unik. Med sin kurvede og doble kjerne er Vivam® C2 designet for å være myk, smidig og spenstig. Den doble kvalitets PU-skumkjernen består av lag med ulik densitet, som i kombinasjon med den kurvede konstruksjonen gir matten en riktig posisjon ved belastning. Din egen kroppsvekt utfordrer aktivitetsmatten som tvinger deg til positiv bevegelse og aktivitet.

Det er ditt valg - hvilken vei skal du ta? Er du en “sittende” eller er du en aktiv “stående”? All forskning viser at stående kontorarbeid er sunt! Stående arbeid øker din produktivitet, det gir deg energi og bedre konsentrasjon. Når du står styrkes hele kroppen - rygg, mage, rumpe, lår, legger og ankler! Blodsirkulasjonen og balansen bedres, du øker forbrenningen og fordøyelses-systemet stimuleres. Du vil også oppleve at nakke og skuldre får jobbe i en avslappet- og stressfri stilling.
Filters
Sort
display