Søk

Daylight TRICOLOR

2 års garanti
Produsent: Daylight
Tilgjengelighet: På lager
SKU: 5792-80
Leveringstid: 1-2 dager
kr 4 373,75
30 dagers Åpent Kjøp - Fri frakt!
decrease increase

Tricolor - Dagslyslampe med stort lampehode, som gir jevnt og skyggefritt dagslys der du jobber. Her får du mye godt lys for pengene!

Lampens energieffektive (kun 15 W) LED lys justeres i tre ulike lystemperaturer. Dagslys 6000K, kjølig lys 4000K og varmt lys 2700K. Her kan du aktivt varierer lyset slik det passer deg, etter stemning, oppgave og humør. Lyset er i tillegg dimbart. Lampen gir opptil 3500 Lux (målt ved 30 cm).

Dette er en ideell lampe for ergonomisk blendingsfritt lys på kontoret, men er i tillegg en lampe som passer nær sagt alle steder du behøver godt lys på det du driver med. Perfekt for oppgaver som krever oppmerksomhet på detaljer eller nøyaktig fargetilpasning, du kan velge mellom dagslys 6000K, kjølig lys 4000K og varmt lys 2700K for å se hvilken fargetemperatur som fungerer best for deg og oppgaven.

 

95+ CRI for å se farger nøyaktig når som helst på dagen eller natten

Stort lampehode med en diameter på 16,5 cm (6,5")

Store, synlige og taktile brytere

Justerbare armer og lampehode gir perfekt plassering

Jevnt spredt lys eliminerer skygger

 

Lyskilde: LED

Lux-utgang ved 30 cm : 3500

Lys fargetemperatur: 6000K / 4000K / 2700K

Energiforbruk: 15W

Produktfarge: Hvit

Maksimal rekkevidde: 56 cm

Produktvekt: 2 kg

Garantitid: 2 år

 

Lys opp hverdagen med Daylight LED
 
De som eksponerer seg for dagslys i løpet av arbeidsdagen får bedre søvnkvalitet, energi og bedre livskvalitet, i følge en undersøkelse ved Northwestern Medicine og University of Illinois. Studien bekrefter at godt lys i løpet av arbeidsdagen har en kraftig effekt på helsen.

Lys er viktig
Ved å bruke Daylight LED Slimline, vil du få betraktelig mindre trøtte og tørre øyne. Hodepine forsvinner ofte, energinivået og søvnkvaliteten vil øke. Effektiviteten i løpet av arbeidsdagen vil også bedres da riktig lys påvirker hele kroppen. Når dagene nå blir kortere er riktig belysning i arbeidshverdagen ekstra viktig.

Det er bevist at eksponering for lys, spesielt om morgenen, påvirker humøret. Du vil føle deg våken, og lyset vil til og med påvirke forbrenningen.
De som jobber inne er en risikogruppe, da de ofte ikke eksponeres for nok dagslys. Nok dagslys i løpet av dagen har god effekt på helsen.

Filters
Sort
display