Søk
banner

kybun mat 46x46x6cm Classic

Beklager - dette produktet er ikke lenger tilgjengelig

BA002A
Enhet
Stk
banner
Produsent: kybun
Tilgjengelighet: På lager
SKU: 3128-01
Leveringstid: 1-2 dager
kr 2 373,75
kr 1 873,75
30 dagers åpent kjøp - Fri frakt og retur!


kybun mat 46x46x6cm - Classic

Gjør hverdagen mer aktiv med en kybun-matte - Opplev den unike flytende følelsen

Kybun-matten er en unik elastisk fjærende matte. Den reaktive rebound-effekten gjør at foten kan synke dypt og fjærer rett tilbake til sin opprinnelige posisjon. Kybun-matten oppfordrer kroppen til konstante, små bevegelser for å opprettholde balanse og kroppsholdning. Rebound-effekten får musklene til å spenne seg og slappe av samtidig, og trener musklene i føttene, bena og ryggen . Kybun-matten forbedrer balansen, koordinasjonen og generell kondisjon samtidig som du gjør noe annet

Fordeler: 

 • trener musklene
 • avlaster ryggen
 • skånsom for leddene
 • bedre holdning
 • reduserer tretthet
 • ofte effektivt mot ryggsmerter
 • øker din generelle kondisjon
 • arbeid mer effektivt, takket være en kombinasjon av aktivitet og mental trening.

Trening av bevegelsesapparatet gjennom vedvarende bevegelse

Treningseffektene av kybunmatten

Trampoline-effekten oppfordrer kroppen til å delta i fin, kontinuerlig aktivitet for å opprettholde en bedre balanse og kroppsholdning. Dette skaper en synkronisert muskelspenning og avslapning. Dette trener bein-, fot- og ryggmuskulaturen. Uten ekstra tidsbruk, forbedrer kybunmatten balanse, koordinasjon og generell kondisjon.

 

Kybun-matten har en spenstig elastisk fjærende konstruksjon. Rebound-effekten av PU-materialet sørger for at små kraftimpulser sendes gjennom muskelsystemet når du står. Musklene slapper av fordi pulseringen fremmer koordinering mellom muskler.

 

Fra passiv sitting til aktiv stående

Den revolusjonerende kybun-matten - en enkel måte å gjøre din arbeidsplass mer ergonomisk. Mange kontorarbeidere lider av anspenthet, ubalanse og ryggsmerter. En årsak til disse fysiske plagene er at vi tilbringer lange perioder sittende. 

Enten du står i en telefonsamtale eller jobber på PC´n kybunmatten er motiverende og gjør hverdagen mer aktiv. Idrettsutøvere på alle nivå bruker også den myke og fjærende matten til å trene og til å restituere.

3 tykkelser - Hvilken tykkelse er riktig for meg?

Jo tykkere matten er, desto mer intens blir treningseffekten av å stå på kybunmatten.

 • kybun matte 6cm - For generell daglig bruk: på trening, hjemme eller på kontoret.
 • kybun matte 4cm - For personer med ballanseutfordringer eller svimmelhet, eldre, barn og personer med skader.
 • kybun matte 2cm - For terapi og rehabilitering (lære å gå igjen)

 

Den myke, smidige og spenstige strukturen i matten oppmuntrer musklene i føtter og ben til konstante små bevegelser for å opprettholde balanse og en god holdning. Studier har vist at å kombinere mentalt arbeid med moderat aktivitet bedrer folks ytelsen og øker konsentrasjonen. Bli mer kreativ og mottakelig. 

Hva er kybun-matten laget av?

Innovativt materiale for lang holdbarhet.- Hemmeligheten bak kybunmatten ligger i dens spesielle materialegenskaper. Dette materialet består av en spesialutviklet flerkomponent polyuretan (PU), som er ekstremt myk, men som likevel har en lang, langvarig rebound-kraft. Selv ved intensiv bruk over lang tid, beholder kybunmatten sin rebound-effekt. I motsetning til andre PVC-matter på markedet, har kybunmatten en veldig stor synkedybde med en samtidig høy fjærkraft.

Ved bruk av 8 timer / dag ved normal vekt (BMI 18-25) og normalt vedlikehold, er gjennomsnittlig holdbarhet ca 2 år. Per 10% over normalvekt reduseres disse verdiene med ca. 10%.

Du oppretholder god holdbarhet ved å beskytte kybunmatten mot fuktighet / langvarig fuktighet, kjemikalier, etsende / aggressive eller varme stoffer. Rengjør kybunmatten utelukkende for hånd. Ikke prøv å øke hastigheten på tørkeprosessen (f.eks. Ved å bruke en hårføner). Oppbevar gjerne kybunmatten et mørkt, kjølig og tørt sted når den ikke er i bruk.

Vaskbart stofftrekk på kybunmatten - Slik at du kan nyte produktene våre så lenge som mulig

kybun-matte til bruk uten sko består av flere komponenter, bestående av selve PU-matten og et avtakbart stofftrekk i fargene Bordeaux eller antrasitt. Trekket kan taes av og vaskes på 40 grader. Vi anbefaler å vaske eller desinfisere trekket regelmessig. Denne kybunmatten er kun (les best) egnet for bruk barfot eller i sokker.

 Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også

Daylight LED Slimline 3 Table Base

Sokkel til Daylight LED Slimline 3
kr 1 186,25

Daylight LED Slimline 3

2 års garanti
kr 4 561,25
banner
banner
Filters
Sort
display