Søk
banner
Utfordrer deg til å stå aktivt på jobben!
Størrelse
46x46x6cm (BxLxH)
Farge
Sort
Enhet
Stk
banner
Produsent: VIVAM®
Tilgjengelighet: På lager
SKU: 3128-70
Leveringstid: 1-2 dager
kr 2 936,25
30 dagers Åpent Kjøp – fri frakt
decrease increase
Vivam® C2 utfordrer deg til å stå aktivt på jobben. Med sin sportslige tilnærming er Vivam® C2 overlegen andre ergonomisk hjelpemidler som bare reduserer og forebygger belastninger. 


Vivam® er latin for “levende”, og det er nettopp det du er når du står på en Vivam® C2. Konstruksjonen er unik. Med sin kurvede og doble kjerne er Vivam® C2 designet for å være myk, smidig og spenstig. Den doble kvalitets PU-skumkjernen består av lag med ulik densitet, som i kombinasjon med den kurvede konstruksjonen gir matten en riktig posisjon ved belastning. Din egen kroppsvekt utfordrer aktivitetsmatten som tvinger deg til positiv bevegelse og aktivitet.

Det er ditt valg - hvilken vei skal du ta? Er du en “sittende” eller er du en aktiv “stående”? All forskning viser at stående kontorarbeid er sunt! Stående arbeid øker din produktivitet, det gir deg energi og bedre konsentrasjon. Når du står styrkes hele kroppen - rygg, mage, rumpe, lår, legger og ankler! Blodsirkulasjonen og balansen bedres, du øker forbrenningen og fordøyelses-systemet stimuleres. Du vil også oppleve at nakke og skuldre får jobbe i en avslappet- og stressfri stilling.
 
 
 

 

Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også

Optapad Keyboard - Wireless

Et av markedets laveste tastatur, behagelige taster.
kr 1 745,00

Vivam C1

kr 1 211,25

Active Stand Combi, grå/sort

Arbeid stående og unngå spenninger og plager
kr 2 548,75 kr 1 748,75

Underarmstøtte - Arm Support Slim

Smal underarmsstøtte i artico skinn
kr 2 995,00
banner
banner
Filters
Sort
display